Σίσσυ Φειδά: Mιλάει για τις λιγούρες και τα κιλά


Η Σίσσυ Φειδά έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «OΚ» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και για το μωρό που περιμένει. Σε μια παλιότερη συνεντευξη, είχε πει ότι είχε πάρει μόνο έξι κιλά, αλλά όπως εξομολογείται έχει λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έχει τύχει να στείλει το σύζυγό της να της πάρει γλυκό ή φαγητό στις 12 τα μεσάνυχτα.

-Πόσα κιλά έχεις πάρεις µέχρι τώρα που µπαίνεις στον όγδοο µήνα;

«Έχω πάρει έξι κιλά».

-Μόνο;

«Το ξέρω ότι κάνει εντύπωση, αλλά έξι κιλά έχω πάρει. Για να καταλάβεις, αν εξαιρέσεις κάποια παντελόνια που αγόρασα τώρα τελευταία, δεν έχω πάρει άλλα ρούχα εγκυµοσύνης. Μου έκαναν τα ρούχα µου. Μα στην αρχή, µε όλο αυτό το πρόβληµα που είχα µε το στοµάχι µου, έχασα δύο κιλά, αντί να βάλω βάρος. Και τώρα ακόµα τρώω κανονικά. ∆εν έχει ανοίξει δηλαδή η όρεξή µου, παρ'όλο που πολύ θα το ήθελα, γιατί είναι µία περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας που µπορεί να φάει ό,τι θέλει, χωρίς να τη νοιάζει. Μόνο κάνα δυο φορές µε έπιασαν λιγούρες στις 12.00 το βράδυ και ζήτησα από τον Γιώργο να µου φέρει χοτ ντογκ και λουκουµάδες, ο οποίος, θυµάµαι, µε ρωτούσε: «Πού θα βρω λουκουµάδες µέσα στη νύχτα;». Αλλά του τα είχα όλα έτοιµα. Είχα γκουγκλάρει τη διεύθυνση και του είχα τυπώσει το χάρτη». 


-Έχεις πάρει τα πρώτα της ρουχαλάκια;

«Ναι, αµέ. Όταν ταξιδέψαµε στο Λονδίνο για δουλειές, δεν κρατήθηκα και στο λίγο χρόνο που βρήκα, της ψώνισα µία βαλίτσα ρουχαλάκια. Από φορµάκια για νεογέννητα µέχρι φορεµατάκια τύπου Τζάκι Ο».